• 100% rugbrød

100% Rugbrød


Hos Johns Kagehus bruger vi udelukkende rugmel i vore rugbrød. Det kræver en lidt større indsats, idet brødet skal langtidshæve, men det er det hele værd. Smagen og næringsindholdet af 100 % rugbrød er langt bedre end i rugbrød iblandet hvedemel.

I rugbrød med 100 % rugmel er fiberindholdet hele 7 %. Det betyder, at du bliver langt mere mæt end hvis du spiser noget, der er blandet med hvedemel. Fiberindholdet i fabriksfremstillet rugbrød er ca. 4 %. Brød bagt udelukkende med hvedemel har kun et fiberindhold på 2 %. Det kan altså godt betale sig at købe kvalitetsrugbrød.

Hos Johns Kagehus går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi tror på, at moderne mennesker er ved at vende sig væk fra fabriksfremstillede brød uden smag. Du kan derfor godt regne med unikke smagsoplevelser, når du handler hos Johns Kagehus.


Unik smagsoplevelse


Er du en af dem, der sætter på et lækkert stykke rugbrød med ost eller pølse? Rugbrødets smag har stor betydning for kvaliteten af den oplevelse. Vi vil anbefale dig at købe rugbrød, der er bagt med 100 % rugmel. Derfor har vi udviklet produktet 100 % rugbrød.

Vidste du, at fabriksfremstillet rugbrød indeholder temmelig meget hvedemel? Det skyldes, at det er både nemmere og billigere at bage rugbrød med hvedemel.

Hos Johns Kagehus bruger vi udelukkende rugmel i vore rugbrød. Det kræver en lidt større indsats, idet brødet skal langtidshæve, men det er det hele værd. Smagen og næringsindholdet af 100 % rugbrød er langt bedre end i rugbrød iblandet hvedemel.


Kom forbi og hør nærmere eller ring på 32 50 31 85 eller skriv på mail: info@johns-kagehus.dk