Om os

John og teamet bag Johns Kagehus sætter stor pris at gøre vores kunder glade. Vi gør derfor vores bedste for at lave de bedste brød- og kageprodukter til vores kunder.


Nice to meet you

To ildsjæle bag

Hos Johns Kagehus har vi en passion, og kærlighed for de gode råvarer og bæredygtighed. Alle vores brød og kager er lavet fra “bunden af”, da vi sætter kvaliteten meget højt.

Johns Kagehus er et professionel bageri, som tilbyder alt indenfor brød og bagværk, kager til hverdag, bestil lagkage, festkager, frugtkager, dåbskager og bryllupskager.

Vi deltager i flere bage konkurrencer hvert år. Her kan der nævnes ”Årets kage“ og “Danmarks bedste brød” – hvor vi har været i finalen flere gange.

I butikken vil du altid møde glade og imødekommende medarbejdere, også selvom det er meget tidligt om morgenen. John og teamet bag Johns Kagehus sætter stor pris at gøre vores kunder glade. Vi gør derfor vores bedste for at lave de bedste brød- og kageprodukter til vores kunder.

Bæredygtig omtanke

Vi tænker økologi og genbrug ind i vores arbejde. Alle de steder, hvor det giver mening, er vi gået over til økologi i bageriet.

Vi går højt op i bæredygtig omtanke i forhold til det økologiske, fordi at vi tænker på miljøet. Af samme grund bruger vi også genbrugsplastik til de poser vi har. Med de poser som vi køber, er vi med til at plante nye træer. 

Vi har en målsætning om at alt vores mel, korn, kerner og frø, skal være økologisk. Alt vores mel er allerede økologisk.

Sponsored Video