Hvad er 100 % rugbrød

Er du en af dem, der sætter på et lækkert stykke rugbrød med ost eller pølse? Rugbrødets smag har stor betydning for kvaliteten af den oplevelse. Vi vil anbefale dig at købe rugbrød, der er bagt med 100 % rugmel. Derfor har vi udviklet produktet 100 % rugbrød.

Masser af hvedemel i fabriksrugbrød
Vidste du, at fabriksfremstillet rugbrød indeholder temmelig meget hvedemel? Det skyldes, at det er både nemmere og billigere at bage rugbrød med hvedemel.
Hos Johns Kagehus bruger vi udelukkende rugmel i vore rugbrød. Det kræver en lidt større indsats, idet brødet skal langtidshæve, men det er det hele værd. Smagen og næringsindholdet af 100 % rugbrød er langt bedre end i rugbrød iblandet hvedemel.

Større fiberindhold i 100 % rugbrød
I rugbrød med 100 % rugmel er fiberindholdet hele 7 %. Det betyder, at du bliver langt mere mæt end hvis du spiser noget, der er blandet med hvedemel. Fiberindholdet i fabriksfremstillet rugbrød er ca. 4 %. Brød bagt udelukkende med hvedemel har kun et fiberindhold på 2 %. Det kan altså godt betale sig at købe kvalitetsrugbrød.

Unik smagsoplevelse
Hos Johns Kagehus går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi tror på, at moderne mennesker er ved at vende sig væk fra fabriksfremstillede brød uden smag. Du kan derfor godt regne med unikke smagsoplevelser, når du handler hos Johns Kagehus.

Da vi ikke bruger konserveringsmidler i vores brød, holder det ikke for evigt. Men vi har dog nogle få tips til, hvordan du kan holde brødet frisk i længere tid. For det første er det altid en god idé, at opbevare det på køl. Bryder man sig ikke om kolde skiver rugbrød, så tag brødet ud en time inden det skal bruges. Er du alene eller er I få i husstanden, så er det muligt at købe halve brød hos os – men køber du alligevel et helt, så kan du komme et antal skiver i fryseposer og lægge det i fryseren. Du kan tage posen ud aftenen inden, og så er brødet lækkert og frisk næste morgen.