• Bæredygtighed

Brød med garanti
& holdning


Vi er medlem af Københavns Bagerlaug.

Dette er din garanti for et godt og velsmagende produkt, – hver gang du handler.
Skiltet er din garanti for uddannet bageripersonale.

Vi er nemlig stolte af at være med til at videreføre det gode håndværk, læs mere på – kbh-bagerlaug.dk

Hos Johns Kagehus har vi en holdning til, at forbrugerne skal kunne købe brød af højeste kvalitet. Kvalitet for os betyder:

1. Alle vore brød bliver bagt med økologisk mel. Det gør vi for din sundheds skyld, fordi det er bedre for miljøet og fordi vi synes, det smager bedre.
2. Vores rugbrød bliver bagt med surdej. Når man skal bage brød med surdej, skal det langtidshæve. Til gengæld får man langt mere smag i brødet og bruger mindre fedt.
3. Vores brød bliver bagt i stenovn, hvilket giver en meget mere raffineret smag.
4. Vores rugbrød bliver bagt af 100% økologisk rug. Derfor kalder vi det 100% rugbrød. Læs mere om 100 % rugbrød her.

Hos Johns Kagehus går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Desværre er branchen præget af alt for mange billige bakeoff- og supermarkedsløsninger. Vi tror på, at der er behov for et godt alternativ. Vi er ikke de billigste, men det skyldes, at vi lægger den nødvendige tid, energi og kreativitet i vore brød. Det giver nogle brød, som vi er meget stolte af.


Økologisk mel


Hos Johns Kagehus går vi utrolig meget op i Økologi. Vores generelle holdning er at man ikke skal forgifte gode og naturlige råvarer, ved at proppe dem med sprøjtemidler og tilsætningsstoffer. Det undgår vi, ved at køre vores forretning så økologisk som muligt.

Vores holdning til Økologi er meget præget af vores back-to-basis princip, som vi altid søger at efterleve. Med back-to-basis mener vi, at det der var godt engang, stadig er godt i dag. Helt konkret betyder det, at det altid har været muligt at lave kvalitetsbagværk, uden brug af usunde farve- og tilsætningsstoffer.

Det handler for John’s Kagehus ikke om at tage den lette vej, men derimod den rette vej. Den rette vej er i vores øjne at tilbyde vores kunder brød og kager bagt på blandt andet økologisk mel, mælk og smør, samt friske råvarer som naturen har skabt dem.

Ved at benytte økologiske produkter, sikrer vi både vores kunders velvære samtidig med at vi beskytter vores natur, grundvand og dyrevelfærd. Vi mener generelt at alle har et ansvar for at tage sig af vores planet, således at vi kan være med til at sikre en god fremtid for mange kommende generationer.

John kæmper dagligt med at få simplificeret det økologiske aspekt i bageribranchen, med det formål at gøre det nemmere for bagerier at få lov til at benytte sig af økologi.

Hos John’s Kagehus stræber vi altså hele tiden efter at bevæge os mere og mere i den økologiske retning – uden at der bliver gået på kompromis med produkterne eller priserne.


Kom forbi og hør nærmere eller ring på 32 50 31 85 eller skriv på mail: info@johns-kagehus.dk