Bestil lagkage med garanti hos Johns Kagehus

Hos Johns Kagehus er vi meget passionerede omkring vores arbejde. Vi gør derfor altid dyd ud af at kvaliteten af vores kager er helt i top.

Vi har mange års erfaring med at lave kvalitetslagkager – til alle slags anledninger. Vi sørger altid for at holde os opdaterede på nye teknikker og kagedesigns. På den måde vil vi altid kunne lave de flotteste og mest velsmagende kager til vores kunder. Det betyder derfor også, at du hos Johns Kagehus har mulighed for at bestille lagkager, der er bagt lige efter dine behov. Vores kager på bestilling omfatter blandt andet bryllupskager, dåbskager og diverse festkager.

Bestil lagkage til din fest og sørg for, at dine gæster får startet en hyggelig samtale, og har noget at huske positivt tilbage på.

Passion og kvalitet

John har været medlem af Københavns Konditor Laug i mange år. I 2012 blev han udnævnt til laugets seneste oldermand – en position han stadig besidder i dag.
Derudover er John repræsentant i Det Faglige Fælles Udvalg (DFFU) og Lokale Uddannelses Udvalg (LUU). Formålet med arbejdet i disse udvalg er blandt andet at skabe de bedste uddannelsesmæssige forhold og muligheder for lærlinge i konditorfaget.

De mange års erfaring i branchen samt den aktive indsats i Københavns Konditor Laug, er med til at sikre, at du som kunde hos Johns Kagehus, altid er garanteret professionelt kvalitetsbagværk.

Kontakt os

Ønsker du at bestille en lagkage, eller blot høre mere om vores udvalg af kager på bestilling, vil vi med glæde tage en snak med dig i butikken. Vi foretrækker altid at tage en personlig snak med vores kunder. Vi mener nemlig, at direkte kontakt og kommunikation, resulterer i det bedst mulige samarbejde. Har du derimod ikke mulighed for at komme forbi kagehuset, kan du ringe til os på: 32 50 31 85.

Bestil Lagkage