Brød med holdning

Hos Johns Kagehus går vi utrolig meget op i Økologi. Vores generelle holdning er at man ikke skal forgifte gode og naturlige råvarer, ved at proppe dem med sprøjtemidler og tilsætningsstoffer. Det undgår vi, ved at køre vores forretning så økologisk som muligt.

Back-to-basis

Vores holdning til Økologi er meget præget af vores back-to-basis princip, som vi altid søger at efterleve. Med back-to-basis mener vi, at det der var godt engang, stadig er godt i dag. Helt konkret betyder det, at det altid har været muligt at lave kvalitetsbagværk, uden brug af usunde farve- og tilsætningsstoffer.

Det handler for John’s Kagehus ikke om at tage den lette vej, men derimod den rette vej. Den rette vej er i vores øjne at tilbyde vores kunder brød og kager bagt på blandt andet økologisk mel, mælk og chokolade, samt friske råvarer som naturen har skabt dem.

Vi går op i din, og naturens velfærd

Ved at benytte økologiske produkter, sikrer vi både vores kunders velvære samtidig med at vi beskytter vores natur, grundvand og dyrevelfærd. Vi mener generelt at alle har et ansvar for at tage sig af vores planet, således at vi kan være med til at sikre en god fremtid for mange kommende generationer.

Kæmper fortsat for mere økologi

John kæmper dagligt med at få simplificeret det økologiske aspekt i bageribranchen, med det formål at gøre det nemmere for bagerier at få lov til at benytte sig af det økologiske spisemærke.

Hos John’s Kagehus stræber vi altså hele tiden efter at bevæge os mere og mere i den økologiske retning – uden at der bliver gået på kompromis med produkterne eller priserne.


oekologiskmel