Om Johns Kagehus

Johns Kagehus har eksisteret siden 1. januar 2001, hvor vi købte det “gamle” Ørnevangsbageri, der har ligget på adressen Oliefabriksvej 160 siden 1959.

Efter en total renovering af butik og bageri slog vi dørene op, og åbnede den 4. april 2001.

John og Marianne er begge født og opvokset i Tårnby.

John blev udlært som bager i 1985, og har arbejdet som bager og konditor i flere forskellige bagerier på Amager lige siden. I 2006 blev Johns store drøm opfyldt, da han fik svendebrevet som konditor.

John er medlem af Københavns bagerlaug samtidig med, at han er oldermand i Københavns konditorlaug.

Johns Kagehus er et professionel bageri, som tilbyder alt indenfor brød og bagværk, kager til hverdag, lagkager, festkager, frugtkager, dåbskager og bryllupskager.

John og personalet deltager i flere bagekonkurrencer hvert år. Her kan der kan nævnes ”Årets kage“ og “Danmarks bedste brød” – hvor vi har været i finalen flere gange.

I 2007 deltog vi i “VM” i wienerbrød hos Puratos Nordic, og vandt 1. præmien. I 2009 vandt vores bagersvend, Morten, 2. pladsen i Danmarks Bedste Baguettes.

Alle vores brød og kager er lavet fra “bunden af” og uden brug af mix produkter, da vi sætter kvaliteten meget højt.

I butikken vil du altid møde glade og imødekommende medarbejdere, også selvom det er meget tidligt om morgenen.

John og teamet bag Johns Kagehus sætter stor pris at gøre vores kunder glade. Vi gør derfor vores bedste for at lave de bedste brød- og kageprodukter til vores kunder.